Vacature: Montagemedewerker zonnepanelen

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een enthousiaste, sterke en hardwerkende medewerker die ervaring heeft in de installatietechniek? Deins je er verder niet voor terug om op hoogte te werken? Dan komen wij graag met jou in contact! We hebben namelijk een uitdagende functie als montagemedewerker zonnepanelen beschikbaar.

Ook in 2019 blijft de behoefte aan het opwekken van duurzame energie bij de Nederlandse huizenbewoners stijgen. De opdrachtgever waarvoor jij aan de slag kunt levert panelen die zonne-energie met een maximaal rendement weten om te zetten in elektriciteit. Met deze kennis en kunde voorzien zij de Noord Nederlandse daken van zonnepanelen. Als montagemedewerker lever jij dus een belangrijke bijdrage aan de montage en installatie van panelen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Samen met een collega ga je het dak op. Vanzelfsprekend heb je dus geen last van hoogtevrees.

Voor deze monteursfunctie zoeken we iemand met ervaring in de richting van installatietechniek. Wanneer je dus vaker als installatiemonteur of technisch medewerker gewerkt hebt ben je geknipt voor deze baan. Het installeren van zonnepanelen kan fysiek uitdagend zijn. We zoeken dus iemand die dit zware werk zeker niet uit de weg gaat. Je werktijden zijn overdag en het gaat om een fulltime functie. Het bedrijf kenmerkt zich door de korte communicatielijnen en onderling is er persoonlijke aandacht voor elkaar.

Functie-eisen

> je hebt ervaring in de richting (installatie)techniek
> je hebt geen hoogtevrees
> je woont in de omgeving van Leek
> je bent in het bezit van rijbewijs B

Ben jij de montagemedewerker zonnepanelen waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via