Vacature: (Voorman) dakdekker Man&Mach

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Vacaturenummer 103115

Over de functie

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging met baan- zekerheid en uitstekende arbeidsvoorwaarden? Reageer dan op de vacature (voorman) dakdekker bij Man&Mach!

Wij zoeken een zelfstandige, daadkrachtige en klantgerichte collega die het team komt versterken. Je hebt ervaring in het begeleiden van projecten in de dakbedekking en je bent in het bezit van VCA-certificaat en rijbewijs BE. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis humor.

Man&Mach is al meer dan 20 jaar dé specialist in Noord- en Midden-Nederland op het gebied van asbestsanering. Naast het saneren van asbest worden er ook op professionele wijze renovatie- herstelwerkzaamheden uitgevoerd. Man&Mach biedt je een werkplek in een groeiende, dynamische organisatie met een prettige, open bedrijfscultuur en volop mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen.

Grijp jij deze kans om aan de slag te gaan in de uitdagende rol van (voorman) dakdekker bij Man&Mach? Dan stap je in een gepassioneerd en vakkundig team van praktische aanpakkers waarbij afspraak gewoon afspraak is.

Functie-eisen

> je beschikt over aantoonbare werkervaring
> je bent in het bezit van een VCA-certificaat
> je bent in het bezit van een rijbewijs BE

Het werving- en selectietraject wordt uitgevoerd door ons uitzendbureau Abiant Bouw.

Ben jij die dakdekker die wij zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau Bouw op het telefoonnummer 050 20 60 209 of via bouw@abiant.nl.

Deel deze vacature via