Vacature: Eerste monteur landbouwtechniek bij LMB Hogeveen B.V.

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Den Ham
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ligt jouw hart bij landbouwmachines en heb je daarnaast ervaring als mechanisch monteur? Dan ben jij hoogstwaarschijnlijk een geschikte kandidaat voor de functie van eerste monteur landbouwtechniek!

Als eerste monteur ga jij voor LMB Hogeveen B.V aan het werk en voer je zelfstandig alle voorkomende reparaties en servicebeurten uit. Dit landbouwmechanisatie bedrijf gevestigd in Den Ham houdt zich al meer dan 60 jaar bezig met het repareren en in- en verkopen van trekkers en andere landbouwmachines. Ook leveren zij diverse soorten machines voor metaalbewerking.

In deze functie voer je zelfstandig alle voorkomende reparaties en servicebeurten aan landbouwapparatuur uit. Het is daarom belangrijk dat je de nodige werkervaring hebt in deze richting. Voor deze baan ben je veel zelfstandig aan het werk vanuit de werkplaats in Den Ham. Soms kan het ook zo zijn dat je servicebeurten of reparaties bij klanten op locatie verricht. Wanneer klanten jou vragen stellen weet je op vakkundige wijze uitleg en advies te geven.

Zoals gezegd is de functie erg zelfstandig. We zoeken daarom iemand met een echte passie voor het vak die het leuk vindt om met veel verschillende uitdagende klussen bezig te zijn. In deze fulltime functie werk je dagdiensten op doordeweekse dagen. De intentie van zowel LMB Hogeveen als Abiant is dat je hier voor langere tijd aan de slag gaat.

Functie-eisen

> je hebt ervaring als monteur (landbouwmechanisatie)
> je bent in het bezit van rijbewijs B(E)
> je bent bereid om cursussen en trainingen te volgen

Ben jij de eerste monteur landbouwtechniek die we voor LMB Hogeveen B.V. zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via