Vacature: Onderhoudsmonteur beveiligingstechniek bij MEBA beveiligingen B.V.

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Vacaturenummer 103867

Over de functie

Heb jij affiniteit met elektrotechniek en kun jij zowel zelfstandig als in teamverband werken? Dan is de functie van onderhoudsmonteur beveiligingstechniek misschien wel iets voor jou!

Niets is vervelender dan een brand of een inbraak in je woning of bedrijf. Dit zijn namelijk plekken waar je je veilig en op je gemak wilt voelen. Steeds vaker nemen bedrijven en particulieren daarom technische maatregelen om zich hier tegen te beschermen. Onze opdrachtgever MEBA beveiligingen uit Leek is specialist als het gaat om het beveiligen van bedrijfsgebouwen en woningen. Dit doen zij onder andere door het aanbrengen van brandmeldinstallaties, inbraakdetectiesystemen en noodverlichtingssystemen.

In de functie van onderhoudsmonteur beveiligingstechniek draag je zorg voor de uiteindelijke programmering van beveiligingssystemen. Je bent enerzijds verantwoordelijk voor een goede programmering en anderzijds voor een goede oplevering bij de klant conform de geldende voorschriften. Tijdens de uitvoering ben je met jouw leidinggevende vaardigheden in staat om een uitvoerend team van monteurs te begeleiden. Wanneer zich problemen voordoen zorg je voor een passende oplossing die aan de wet- en regelgeving voldoet. Wanneer een systeem bij een klant geïnstalleerd is geef je hier op een duidelijke manier uitleg over. Hierbij komen jou klantgerichte vaardigheden goed van pas. Daarnaast verricht je onderhouds- en servicewerkzaamheden aan gecertificeerde beveiligingsinstallaties. Je draait eens per 8 weken storingsdienst.

Het team bij MEBA Beveiligingen BV bestaat uit ambitieuze collega's die als een hecht team samenwerken. Het betreft een fulltime functie met toekomstperspectief. Overname door het bedrijf behoort dan ook tot de mogelijkheden. Verder horen er goede secundaire voorwaarden bij deze functie:

> MEBA stelt een auto van de zaak ter beschikking
> MEBA stelt een werktelefoon- , laptop en tablet ter beschikking
> je hebt recht op een 13e maand
> je bouwt pensioen op conform de cao

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je hebt een afgeronde mbo opleiding in de richting van elektrotechniek
> je bent flexibel inzetbaar en bereid mee te draaien in de storingsdienst

Ben jij de onderhoudsmonteur beveiligingstechniek die we voor MEBA beveiligingen zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Over het bedrijf


Deel deze vacature via