Vacature: Chauffeur asfalt

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Leek
  • Vacaturenummer 104193

Over de functie

Jij timmert graag aan de weg. Niet alleen voor jezelf, maar voor het hele land! Je gaat namelijk aan de slag in de wegenbouw en dat is precies waar jij naar op zoek bent. Lees hier wat de functie van chauffeur asfalt inhoudt.

Ter vervanging van een uit dienst tredende collega zijn we voor een opdrachtgever op zoek naar een chauffeur asfalt. Vanaf half april tot november zijn we op zoek naar versterking. In deze functie ben je de bestuurder van een asfaltwagen waarmee je stapvoets het (koude) asfalt op de geprepareerde weg stort. Het werk komt zeer precies. Daarom zoeken we iemand met ervaring als chauffeur. Heb je al ervaring op een asfaltwagen dan is dat helemaal mooi. Omdat je zo nu en dan ook bijspringt om je collega wegenwerkers te helpen is ervaring in de wegenbouw gewenst.

Als chauffeur asfalt heb je zeker geen 9 tot 5 mentaliteit. Omdat je meewerkt aan de verbetering van het Nederlandse wegennet werk je namelijk vaak in de nachten en tijdens weekenden. De beloning mag er dan ook zijn. Met deze functie kun je inclusief prestatietoeslagen een mooi salaris van rond de €17,- bruto per uur verdienen.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs CE
> je bent in het bezit van Code 95 en een (digitale) chauffeurspas
> je hebt ervaring in de wegenbouw

Ben jij de chauffeur asfalt die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Over het bedrijfDeel deze vacature via