Vacature: Grondwerker bij Koninklijke Oosterhof Holman B.V.

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Grijpskerk
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Grondwerk staat aan de basis van onze infrastructuur. Dit is iets wat ze bij Koninklijke Oosterhof Holman B.V. als geen ander weten. Ben jij een hardwerkende aanpakker die staat te popelen om een uitdagende klus aan te nemen als grondwerker? Vind je het verder geen probleem om doordeweeks in de kost te gaan? Dan kunnen wij vast en zeker iets voor elkaar betekenen!

Koninklijke Oosterhof Holman is een waar begrip als het gaat om alles wat met grond-, weg-, waterbouw (GWW) en milieutechniek te maken heeft. Ze begeleiden projecten van ontwerp en advies tot en met uitvoering en onderhoud. Het project waarop jij als grondwerker aan de slag gaat start medio april en richt zich op de aanleg van glasvezelkabels. Voor deze opdracht ga je met een ploeg van zes medewerkers naar locaties verspreid over het land of in Duitsland. Als een team zetten jullie de schouders eronder en verrichten jullie taken zoals het verwijderen van bestrating, voorsteken met de schep en het leggen van kabels. Wanneer de glasvezelbekabeling goed is aangelegd zorgen jullie er voor dat de weg weer op professionele wijze wordt bestraat en de omgeving netjes wordt achtergelaten. Deze functie combineert dus hard werken met precisie en professionaliteit.

Werkervaring in de GWW is voor deze functie geen harde eis. De benodigde vooropleidingen voor deze functie kunnen namelijk via Abiant gevolgd worden. Natuurlijk is het wel mooi meegenomen wanneer je eerder als grondwerker actief bent geweest. De werksfeer bij dit bedrijf kenmerkt zich als informeel. Desalniettemin gaan de medewerkers vakkundig en op professionele wijze te werk. Er heerst een echte aanpakkersmentaliteit, dus ook wanneer er eens een buitje valt wordt er hard doorgewerkt.

De werkzaamheden van Koninklijke Oosterhof Holman beperken zich niet tot onze eigen landsgrenzen. Ook in delen van Duitsland (vlak over de grens) is er namelijk behoefte aan glasvezel. Het kan daarom voorkomen dat je in overleg op deze locaties wordt ingezet. In dat geval vertrekken jullie als ploeg aan het begin van de week vanuit Grijpskerk met een bedrijfswagen naar locatie. Je maakt hier lange dagen, maar kunt daardoor wel op donderdagavond weer richting huis. Voor huisvesting wordt uiteraard gezorgd.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B (BE is een pre)

Je bent in het bezit van de onderstaande certificaten (of je bent bereid deze te halen):
> VCA- certificaat
> Certificaat Veilig werken langs de weg
> Certificaat BEI LS assistent

Ben jij de grondwerker die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Over het bedrijf


Deel deze vacature via