Vacature: Financieel administrateur

  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mavo

Over de functie

Ben jij iemand die uitblinkt in nauwkeurigheid, cijfermatig sterk is en ga je gestructureerd te werk? Ben je daarnaast een administratieve duizendpoot? Dan zijn wij voor de functie van financieel administrateur op zoek naar jou!

Als financieel administrateur ga je voor een kwekerij uit de omgeving van Scheemda aan het werk. Tijdens een werkdag houd jij je bezit met het accuraat verzorgen van de grootboekadministratie, de maandafsluiting en het beschikbaar stellen van de juiste informatie voor de week- en maandrapportages. Met jouw gedreven houding en oog voor detail weet je de financiële administratie rond te maken en de kwaliteit te bewaken. Verder ben je bezig met de periodieke aangiftes, het controleren van balansrekeningen en de totstandkoming van de jaarstukken. In deze rol als financieel administrateur denk je daarnaast mee met het ontwikkelen, verbeteren en uitwerken van de procedures en systemen. Kortom, het is een functie met veel afwisseling.

Het betreft een functie van 20 uur per week binnen een succesvol en snel groeiend plantenkweekbedrijf zowel op nationaal als internationaal gebied. Met meer dan 160.000 m2 kasoppervlakte en meer dan 200 medewerkers behoren zij tot de toonaangevende kwekerijen in Europa.

Functie-eisen

> je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau (bij voorkeur HEAO)
> je hebt 3 tot 5 jaar ervaring in een soort gelijke rol
> je bezit goede kennis van Excel, Accountview en/of Power BI
> je kan goed plannen, organiseren en zelfstandig werken

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature van financieel administrateur? Solliciteer dan gelijk! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op telefoonnummer 050 206 0092 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via