Vacature: Medewerker vloerisolatie

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij niet bang om in kleinere ruimtes te werken en help jij graag mensen om hun huis beter en anders te isoleren? Dan is de functie medewerker vloerisolatie misschien wel iets voor jou!

Onze opdrachtgever is een kleine betrokken partij die sinds 2013 gespecialiseerd is in het leveren en aanbrengen van vloerisolatie in Noord-Nederland. Zij bieden oplossingen tegen allerlei vochtproblemen en warmteverlies die zich hierdoor voor kunnen doen. Als medewerker vloerisolatie ben je onder andere verantwoordelijk voor het aanbrengen van folie in de kruipruimte. Dit doe je door op de juiste plaatsen gaten in de fundering te boren en de folie en het isolatiemateriaal hierop vast te zetten. Ook zorg je ervoor dat de kruipruimtes voor en na de tijd goed zijn opgeruimd. Het werk is fulltime en voor langere tijd. De werktijden zijn van circa 07:00 tot 17:00 uur.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je bent in het bezit van een geldig VCA- certficaat
> je bent bereid om in kruipruimtes te werken

Ben jij de medewerker vloerisolatie die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via