Vacature: Constructiebankwerker/ lasser

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Coevorden
  • Vacaturenummer 104598

Over de functie

Ben jij iemand die als constructiebankwerker én als lasser aan de slag wil? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan onderstaande vacature waarin je een gevarieerde baan hebt als constructiebankwerker / lasser!

Als constructiebankwerker/lasser houd je je onder andere bezig met het zelfstandig samenstellen van onderdelen en/of complete kippers en containers. Doordat je technisch sterk bent, weet je goed zelfstandig tekeningen te lezen en te interpreteren. Ook weet je te bepalen welke voorwaarden belangrijk zijn. Je werkt veel zelfstandig, maar ook in een team.

Het is een modern, technisch bedrijf waarbij er met enthousiasme gewerkt wordt aan kwalitatief hoogstaande producten aan de wens van de klant. Het bedrijf is door zijn specialisme en ambities sterk gegroeid de afgelopen jaren en hierdoor opzoek naar een enthousiaste constructiebankwerker/lasser.

Het betreft een fulltime functie en het salaris is afhankelijk van onder andere je ervaring (cao metaal en techniek). Verder zijn er mogelijkheden tot het volgen van cursussen en opleidingen met uitzicht op doorgroeimogelijkheden.

Ben je niet in het bezit van een opleiding of ervaring? Ook dan komen we graag met jou in contact!

Functie-eisen

> je hebt een functie gerelateerde opleiding gedaan (bijvoorbeeld mbo metaal niveau 2)
> je bezit lasdiploma’s op opleidingsniveau 1 of 2
> je hebt je VCA-certificaat of je bent bereid deze te halen

Herken jij jezelf in deze vacature constructiebankwerker? Neem contact op met ons uitzendbureau Techniek 050-206 0200 of stuur je cv naar techniek@abiant.nl.

Deel deze vacature via