Vacature: Opbouwmonteur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Coevorden
  • Vacaturenummer 104600

Over de functie

Ligt je interesse bij elektro, hydrauliek en pneumatiek en ben je technisch sterk? Ben jij opzoek naar een uitdagende baan als opbouwmonteur? Lees dan snel verder!

In de functie als opbouwmonteur werk je samen in een professioneel en enthousiast team om de mooiste transportoplossingen tot stand te brengen, elk product is uniek. Je gaat vanaf tekening positieplaten en onderdelen aan staalprofielen samenstellen waarbij je zowel zelfstandig als in teamverband werkt. De werkzaamheden worden volgende de CE-aspecten uitgevoerd.

Het betreft een modern, technisch bedrijf in de omgeving van Coevorden waarbij er met enthousiasme gewerkt wordt aan kwalitatief hoogstaande producten aan de wens van de klant. Er worden onder andere diverse kippers, containers en bandlossers geproduceerd. Door specialisme en ambities is het bedrijf sterk gegroeid in de afgelopen jaren en hierdoor opzoek naar een opbouwmonteur.

Het betreft een fulltime functie en het salaris is afhankelijk van onder andere je ervaring (cao metaal en techniek). Verder zijn er mogelijkheden tot het volgen van cursussen en opleidingen met uitzicht op doorgroeimogelijkheden en een vaste aanstelling.

Ben je niet in het bezit van een opleiding of ervaring? Ook dan komen we graag met je in contact.

Functie-eisen

> je hebt een functie gerelateerde opleiding gedaan (bijvoorbeeld mbo metaal niveau 2)
> je bezit lasdiploma’s op opleidingsniveau 1 of 2
> je bent flexibel en gaat nauwkeurig te werk

Spreekt jou deze vacature opbouwmonteur aan? Solliciteer dan gelijk! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau Abiant Techniek op telefoonnummer 050-2060200 of stuur je cv naar techniek@abiant.nl.

Deel deze vacature via