Vacature: Leerling houtbewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Zoek je een gevarieerde baan waarbij je je handen uit de mouwen kunt steken? Kun je goed met hout overweg en ga je graag secuur te werk? Lees dan hier wat de vacature van leerling houtbewerker inhoudt.

Voor een bedrijf in de omgeving van Grootegast zijn we op zoek naar een leerling houtbewerker. De werkzaamheden bestaan uit het samenstellen en op maat maken van kozijnen. Je werkt hier onder andere met een CNC machine. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de machine zo goed mogelijk benut gaat worden. Het betreft een fulltime functie voor onbepaalde tijd en je komt te werken in een enthousiast team. We zoeken daarom iemand die het naast zijn zelfstandige taken ook leuk vindt om met collega's samen te werken. Je begint de dag om 07:30 uur en je werkt tot circa 16:30 uur. Kortom; een mooie overzichtelijke werkweek. We zoeken iemand die voor langere tijd beschikbaar is en die staat te popelen om het vak te leren.

Functie-eisen

> je doet een opleiding in de richting houtbouw (of hebt dit gedaan)

Ben jij de leerling houtbewerker die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via