Vacature: Horeca medewerker paintball

  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een klantvriendelijke en open persoon en vind jij het geweldig om groepen mensen te begeleiden? Ben jij verder in dit voorjaar en in de zomer op zoek naar een leuke en afwisselende bijbaan? Dan ben jij de horeca medewerker paintball waar wij naar op zoek zijn!

Voor een vakantiepark zoeken wij vanaf april een enthousiaste en gedreven collega voor het begeleiden van paintball activiteiten. Als zelfstandig begeleider voorzie jij de gasten bij dit actieve en spannende uitje van instructies en ondersteuning. De medewerker die wij zoeken vindt het leuk om voor groepen te staan, uitleg te geven en hen op vrolijke wijze te enthousiasmeren voor een leuke dag paintballen. Je bent dus zeker niet verlegen en kunt de instructies op een duidelijke manier overbrengen.

Naast paintballen biedt dit vakantiepark hun gasten de mogelijkheid om te genieten van een hapje en een drankje in het restaurant. Omdat het hier in de zomermaanden erg druk kan zijn zal je jouw collega’s in het restaurant op deze momenten ondersteunen. In het restaurant bestaan jouw taken uit het opnemen van bestellingen, het uitserveren van gerechten en het schoonhouden van de omgeving. Je vindt het dus leuk om het gasten naar hun zin te maken, en hen een onvergetelijk bezoek te bezorgen.

Zoals gezegd start je met werken in april. Jouw werkdagen zijn vrijdag, zaterdag en zondag. Het kan voorkomen dat je in de avond wordt ingezet. Dit zal in overleg gaan met jouw leidinggevende. Horeca is voor deze functie niet persé vereist.

Functie-eisen

> je ben beschikbaar op vrijdag, zaterdag en zondag

Ben jij de horeca medewerker paintball waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via