Vacature: Distributiemonteur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Vacaturenummer 104623

Over de functie

Ben jij een technische held en weet jij van aanpakken? Ben jij graag onderweg, werk je graag buiten en houd je van afwisseling? Heb jij een gemotiveerde instelling en kan je goed zelfstandig werken? Dan ben jij de distributiemonteur die wij zoeken!

Techniek zit in jouw genen en je bent gedreven om jouw technische kennis en ervaring in te zetten en uit te breiden. Jouw baan als distributiemonteur is elke dag anders, ’s ochtends zie jij op je tablet waar jouw reis die dag heen gaat. Je ziet plaatsen in Groningen en omstreken waar je nog nooit bent geweest. Naast jouw afwisselende en uitdagende werkzaamheden, is er volop ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.

Als distributiemonteur leg je hoofdleidingen aan en sluit je dienstleidingen (aansluitleidingen) aan op de hoofdleiding. Dit voor zowel nieuwbouwwoningen als renovatiewoningen. De dienstleiding eindigt bij de woning op de verbruikersaansluitingen. Naast het plaatsen en afpersen van gasleidingen houd je je bezig met het vervangen en plaatsen van gasmeters. Hierbij komt ook klantcontact aan de orde.

De opdrachtgever waarvoor je komt te werken is gevestigd in de omgeving van Groningen. Naast het aanleggen en verwijderen van hoofd- en aansluitleidingen verzorgen zij ook de engineering, inspectie en het onderhoud van landelijke gasnetten. Van dienst- en hoofdleidingen tot transportleidingen in lage- en hogedruknetten. Tot de werkzaamheden behoren ook het inrichten en onderhouden van distributiestations en het plaatsen van slimme gasmeters bij mensen thuis.

Het betreft een fulltime functie voor langere periode.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een mbo opleiding richting techniek
> je beschikt over enige werkervaring
> je bent in het bezit van een VIAG-certificaat of je bent bereid deze te halen
> je hebt je VCA-certificaat of je bent bereid deze te halen

Ben jij die distributiemonteur die wij zoeken? Neem contact op met ons uitzendbureau Techniek 050-206 0200 of stuur je cv naar techniek@abiant.nl.

Deel deze vacature via