Vacature: Automonteur bij Autobedrijf Kampstra & Zn.

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Eenrum
  • Vacaturenummer 104636

Over de functie

Heb jij interesse in het sleutelen aan auto’s en heb je daarnaast recente sleutel ervaring? Dan is de functie automonteur wellicht iets voor jou!

Als automonteur ben je vooral bezig met het onderhouden en repareren van allerlei verschillende merken auto’s. Om dit goed te kunnen doen zoeken we iemand met een mbo diploma van de opleiding autotechnicus. Uiteraard is er binnen de functie de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Autobedrijf Kampstra & Zn. beschikt over een moderne werkplaats met geavanceerde diagnose- en testapparatuur waar jij je werk naar behoren kunt doen.

Autobedrijf Kampstra & Zn. uit Eenrum is een familiebedrijf met een historie van meer dan 50 jaar. Het is een bedrijf dat zich onderscheidt door persoonlijke service en waar kwaliteit voorop staat. Klanten met vragen over of problemen aan hun auto lopen gerust eens binnen om deze te bespreken. Als automonteur beschik je dus over enige sociale vaardigheden en vind je het leuk om klanten te helpen. Klanten worden te allen tijde voorzien van vakkundig advies op het gebied van nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens. Je toekomstige collega’s, een enthousiaste en vakkundige groep monteurs, kijken er naar uit om een enthousiaste collega te verwelkomen!

Het gaat om een fulltime functie waarbij de intentie is dat je voor langere tijd aan de slag gaat. De salariëring geschiedt volgens de cao beroepsgoederenvervoer en wordt door Abiant verzorgd.

Functie-eisen

> je beschikt over een diploma van de opleiding mbo (1e of 2e) autotechnicus
> je hebt een klantgerichte instelling
> je beschikt over recente werkervaring
> je bent fulltime beschikbaar

Grijp jij deze kans om als automonteur bij Autobedrijf Kampstra & Zn. aan de slag te gaan? Dan horen wij het graag! Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via