Vacature: Schilder

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Heb jij een scherp oog, een vaste hand en ervaring in het schildersvak? Werk je graag zelfstandig? Ben je bovendien collegiaal en kun je goed met klanten omgaan? Dan ben jij de juiste persoon voor deze openstaande vacature als schilder.

Wij zoeken voor onze opdrachtgever in de omgeving van Leek een ervaren schilder. Het werk bestaat grotendeels uit het onderhoudsschilderwerk aan woningen van particulieren, maar ook voor bedrijven, scholen en stichtingen. Je werkt zowel binnen als buiten en dan voornamelijk in Noord-Nederland. De schilder die wij zoeken kan zelfstandig werken en heeft aantoonbare ervaring in meerdere facetten van het vak.

Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke functie voor een aantal maanden. Wanneer het van beide kanten goed bevalt, bestaat de mogelijkheid tot een dienstverband voor langere tijd. Je werktijden zijn van 08.00 uur tot 16.00 uur en het salaris is volgens de Schilders-cao.

Functie-eisen

> je beschikte over enige werkervaring als schilder
> je bent in het bezit van rijbewijs BE
> je werkt nauwkeurig en bent klantgericht

Ben je enthousiast geworden van deze vacature schilder? Solliciteer dan gelijk! Neem voor vragen contact op met ons uitzendbureau in Leek op 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via