Vacature: Servicemonteur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Emmen
  • Vacaturenummer 104637

Over de functie

Jij hebt ervaring als servicemonteur, je zoekt meer verantwoordelijkheid en een organisatie die eigen inbreng waardeert. Word je daarnaast uitgedaagd door de grote installaties en robotapplicaties? Dan ben jij de servicemonteur die we zoeken!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Emmen zijn we op zoek naar een servicemonteur. Als servicemonteur heb je een afwisselende en verantwoordelijke functie. Je spoort en lost storingen op, voert reparaties uit, doet inspecties en voert onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit op diverse klantlocaties, zowel nationaal als internationaal. Indien nodig kun je ook ingezet worden voor onze projecten en help je bij het opbouwen van gehele installaties.

De ideale servicemonteur is enerzijds een bouwer en anderzijds een technisch sleutelaar. Je bent inzetbaar als troubleshooter bij storingen en problemen van onze klanten en assisteert bij de opbouw van onze installaties op locatie. Je hebt geen hoogtevrees en bent in fysiek goede conditie. Je hebt geen bezwaar tegen het regelmatig alleen verblijven van huis, ook voor periodes van 1 of 2 weken achter elkaar. Je bent helder in je uitleg, je beschikt over een goede kennis van motoren, pompen en ventilatoren en je weet je goed verstaanbaar te maken in het Nederlands, Engels en Duits (zowel woord als geschrift).

Je komt te werken voor een leverancier van oppervlaktebehandeling installaties. Zij zijn al meer dan 25 jaar toonaangevende speler in de branche. Zij richten zicht voornamelijk op poedercoaten, KTL- en galvanotechniek.

Wij bieden je een technisch uitdagende en diverse functie op internationaal niveau. We kennen een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Salariëring is op basis van jouw kennisniveau en een goede pensioenregeling. Na 1 jaar is er kans op een vast dienstverband.

Functie-eisen

> je beschikt over een relevante mbo opleiding (elektrotechniek)
> je beschikt over kennis van NEN 3140, Siemens PLC, schema’s lezen, storingen verhelpen
> je bent in bezit van een VCA-certificaat, of je bent bereid deze te behalen
> je bent klantgericht met commerciële drive
> je bent zelfstandig in staat om storingen op te lossen

Enthousiast geworden van deze vacature servicemonteur? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau Techniek op 050 206 02 00 of mail naar techniek@abiant.nl.

Deel deze vacature via