Vacature: Medewerker melkveehouderij

  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Standplaats Zoutkamp
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Beschik jij over ruime ervaring met werkzaamheden op een melkveehouderij en ben je beschikbaar om rond de 25 uur per week aan de slag te gaan? Lees dan hier wat deze uitdagende functie van agrarisch medewerker inhoudt.

Het agrarische bedrijf waar jij aan het werk gaat is gevestigd in het noordoosten van de provincie Groningen. Ter vervanging van een werknemer zoeken wij vanaf mei voor langere tijd een agrarisch medewerker. Als allround medewerker ga jij op deze melkveehouderij veelzijdig aan de slag. Je houdt je onder andere bezig met het melken, insemineren en bekappen van melkvee. Daarnaast ondersteun je bij het inkuilen en help je met andere voorkomende taken. Ervaring met deze werkzaamheden is een vereiste omdat je ze zelfstandig moet kunnen uitvoeren.

Als melker ben je flexibel inzetbaar voor zowel ochtend als middag melkbeurten. De werkzaamheden duren gemiddeld 5 uren per dag. Jouw werktijden zijn in de ochtend van 05:00 – 08:00 uur en in de middag van 16:00 – 18:00 uur. Wij zoeken iemand die enigszins flexibel is en die om het weekend beschikbaar is werkzaamheden.

De ideale kandidaat voor deze functie woont zelf in het noordoosten van Groningen. Daarnaast heb je eigen vervoer in de vorm van een auto tot je beschikking. Voor werkzaamheden op de trekker heb je uiteraard een T rijbewijs nodig.

Functie-eisen

> je beschikt over ruime ervaring op een melkveebedrijf
> je bent in het bezit van rijbewijs T en eigen vervoer
> je bent bereid om ook in het weekend te werken

Wil je graag aan de slag als agrarisch medewerker? Solliciteer dat direct. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via