Vacature: Mechanical engineer

  • Salaris Tussen €15,- en € 21,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Mavo

Over de functie

Wij zijn op zoek naar versterking voor onze opdrachtgever. Jouw wereld bestaat uit installaties, machinebouw, gereedschap en vooral goede technische ideeën. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de mechanical engineer die wij zoeken!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Emmen zijn we op zoek naar een mechanical engineer. Als (project) engineer heb je de leiding over het engineeringdeel van het complete project en ben je verantwoordelijk voor het technisch ontwerp van een project. Je zet een ontwerptraject op, levert kostprijzen en je werkt basis-, functioneel, definitief en detailontwerpen uit. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor de inkoopactiviteiten, het schakelen met de projectmanager voor de juiste planning en je houdt toezicht op het behalen van doelstellingen.

De ideale mechanical engineer heeft een sterke drive om bij te dragen aan het ontwerpen en optimaliseren van duurzame systemen. Je bent innovatief, je beschikt over analytisch inzicht en je bent helder in je uitleg. Je kijkt verder dan alleen je eigen taak en denkt proactief mee met het team.

Je komt te werken voor een leverancier van oppervlaktebehandeling installaties. Zij zijn al meer dan 25 jaar toonaangevende speler in de branche. Zij richten zicht voornamelijk op poedercoaten, KTL- en galvanotechniek.

Wij bieden je een technisch uitdagende en diverse functie op internationaal niveau. We kennen een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Salariëring is op basis van jouw kennisniveau en een goede pensioenregeling. Na 1 jaar is er kans op een vast dienstverband.

Functie-eisen

> je beschikt over een hbo opleiding, bij voorkeur Werktuigbouwkunde
> je beschikt bij voorkeur over kennis van HiCad, Solidworks of Inventor
> je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal
> je denkt realistisch, plannen zijn haalbaar
> je hebt financieel inzicht

Enthousiast geworden van deze vacature mechanical engineer? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau Werving en Selectie op 050 206 00 91 of mail naar wervingenselectie@abiant.nl.

Deel deze vacature via