Vacature: Technician E&I

  • Salaris Tussen € 15,- en € 21,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Delfzijl
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij een passie voor elektrotechniek? En omschrijven de drie woorden zelfstandig, betrokken en resultaatgericht jou precies? Voor een productiebedrijf in de omgeving van Delfzijl zijn wij op zoek naar een technician E&I.

Als technician E&I ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de onderhoudsplanning. Daarnaast ga je aan de slag met elektrische installaties en alle veelvoorkomende instrumentatie. Je ben verantwoordelijk voor het opleiden en certificeren van medewerker in de productie voor instrumentatieonderhoud. De extra uitdaging zit in de inrichting van projecten. Hiervoor informeer je bij leveranciers over de toepassingen, beoordeel je offertes op technisch inhoudelijke grond. Indien nodig pas je procedures aan en neem je maatregelen in het geval van afwijkingen in het budget of de planning.


Functie-eisen

> je hebt minimaal een mbo diploma niveau 4 richting elektrotechniek afgerond
> je hebt meerdere jaren werkervaring als monteur E&I in een industriële omgeving
> je bent in het bezit van een heftruckcertificaat
> je hebt kennis van NEN 3140
> je hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal

Kan jij niet wachten om te starten als technician E&I? Dan zien we graag je cv! Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Marieke Kerkhof, adviseur Werving en selectie op het telefoonnummer 050 206 00 91 of via mkerkhof@abiant.nl

Deel deze vacature via