Vacature: Timmerman 1 Nijhuis Bouw BV

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Nijhuis Bouw BV wil graag het team uitbreiden vanwege de groei aan werkzaamheden. Als jij je thuis voelt bij de kernwaarden van gedrevenheid, vakmanschap en samenwerken dan ben jij de Timmerman 1 die wij zoeken!

Nijhuis Bouw BV
Je komt te werken in een dynamisch familiebedrijf waar geen dag hetzelfde is. Het bedrijf heeft een open en informele sfeer, waar alle collega’s een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Samen staan ze voor de integere en betrokken werkwijze van Nijhuis Bouw, zoals ze dat al meer dan 110 jaar doen! Zij bieden medewerkers veel ruimte en vrijheid om hun werk te kunnen doen en stimuleren het nemen van eigen initiatief. Uiteraard bieden zij je een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden en vinden we het belangrijk dat je met plezier en enthousiasme je werk uitvoert. Als ze zien dat je het in je hebt, krijg je van hen dan ook alle ruimte om je te ontwikkelen en te groeien, zodat jouw meerwaarde nog groter wordt.

De bouwprojecten waaraan je gaat werken betreffen voornamelijk nieuwbouw projecten in Groningen en Assen.

Wat bieden wij:
> een fulltime functie voor langere tijd, met op termijn uitzicht op een vast contract
> een gezellig, informeel team met specialisten
> een goed salaris op basis van Bouw cao, afhankelijk van leeftijd en ervaring

Functie-eisen

> je hebt enige ervaring als timmerman 1
> je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat, of bent bereid deze te halen
> je bent in het bezit van een rijbewijs B

Interesse in deze vacature timmerman 1? Stuur dan gelijk je cv met motivatie! Abiant Bouw verzorgt de werving en selectieprocedure voor deze vacature. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen via 050 20 60 209 of bouw@abiant.nl.

Deel deze vacature via