Vacature: Machinist rupskraan

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Spijk
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Beschik jij over veel ervaring met het werken op een rupskraan en weet jij wat er van je verwacht wordt als zelfstandig rupskraanmachinist? Lees dan hier waar jij binnenkort kunt starten als rupskraanmachinist!

Voor een bedrijf in de omgeving van Spijk zijn wij per direct op zoek naar een ervaren machinist op de rupskraan. Jij bent iemand die dit vak als geen ander verstaat. In deze rol als kraanmachinist ben je in staat om volwaardig en geheel zelfstandig de rupskraan te besturen. Concrete werkervaring weegt in dit geval zwaarder dan een afgeronde opleiding.

Jouw taken zullen je zeker niet onbekend voorkomen. Op verschillende projecten in de grond-, weg- en waterbouw ben je bezig met het uitvoeren van diverse gemechaniseerde graafwerkzaamheden. Denk hierbij aan het aanbrengen, repareren en onderhouden van ondergrondse infra zoals rioleringen en nutsvoorzieningen. Ook bovengronds ben je aan de slag met het inrichten van werkterreinen, het uitgraven van sleuven en taluds en tot slot het egaliseren van oppervlakken. In deze rol bieden wij jou:

> een functie voor 38 uur per week, met de intentie om dit bij wederzijds goed bevallen op termijn om te zetten in een vast contract
> een salaris passend bij jouw ervaring en opleiding

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B (E en T zijn een pre)
> je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat
> je hebt kennis over GPS en laser besturing

Ben jij ervan overtuigd dat de vacature van rupskraanmachinist jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je cv op! Mocht je vragen hebben of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of per mail via vacature@abiant.nl .

Deel deze vacature via