Vacature: Chauffeur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Assen
  • Salaris Tussen €11,- en €15,- per uur
  • Vacaturenummer 104228

Over de functie

Wij zijn vanaf september op zoek naar een chauffeur die tevens weet van aanpakken. Ben jij in het bezit van je CE rijbewijs en op zoek naar werk voor het najaar? Dan ben jij de chauffeur die we zoeken.

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Assen zijn we op zoek naar een chauffeur die geen problemen heeft met fysiek werk. Je komt namelijk te werken voor een bedrijf wat beursmeubilair en tapijt levert. Je houd je bezig met het laden en lossen van het meubilair en tapijt, maar weet vervolgens ook te helpen en te installeren op de beurs om te zorgen dat alles netjes op zijn plek komt.

De ideale chauffeur is in het bezit van een rijbewijs CE en code 95. Je hebt geen problemen met het werken in de avonden en/of weekenden want ook dan zijn er beurzen die aangekleed of afgebroken moeten worden. Je bent flexibel, klantgericht en weet van aanpakken.

Wij bieden je werk voor ongeveer 8 maanden. Het betreft een fulltime functie en zal halverwege september starten. Je salaris zal volgens de Tentoonstellingsbedrijven-cao zijn.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een geldig rijbewijs CE en code 95
> je bent zelfstandig en je voelt je verantwoordelijk
> je bent een aanpakker, flexibel en klantgericht

Ben jij vanaf september beschikbaar en is deze functie net wat voor jou? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Over het bedrijf


Deel deze vacature via