Vacature: Horecamedewerker

  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Salaris Tussen €10,- en €12,- per uur
  • Vacaturenummer 104148

Over de functie

“De klant (of gast) is koning”. Die uitspraak staat jou op het lijf geschreven. Jij bent iemand die graag anderen helpt en die werkervaring heeft in de horeca. Ben jij de persoon die hier wordt omschreven? Dan komen wij graag met jou in contact voor deze functie van horecamedewerker!

Ter uitbreiding van het team zoeken wij vanaf begin april een nieuwe enthousiaste collega voor een horecagelegenheid in de omgeving van Leek. De woorden persoonlijk, authentiek en sfeervol omschrijven deze horecalocatie het beste. Het is een combinatie tussen een hotel en restaurant. Door de persoonlijke benadering weten zowel toeristische en zakelijke gasten het restaurant te vinden. Als horecamedewerker ben je hét visitekaartje van het á la carte restaurant. Je ondersteunt in de bediening en helpt bij de feesten en partijen die op deze locatie gegeven worden. De persoon die wij zoeken is representatief en stelt de beleving van de gasten centraal. Je vindt het leuk om mensen te helpen. Ervaring als bediende in de horeca is voor deze functie van belang.

Als medewerker horeca werk je ongeveer 16 tot 20 uur per week. Qua werktijden wordt enige flexibiliteit verwacht omdat het rooster van de verschillende medewerkers per periode verandert. Je werkt dus wisselende diensten in de ochtend, middag en avond. Daarnaast wordt je af en toe ook in de weekenden ingezet. Er wordt voor deze functie ingezet op een langdurige samenwerking. Het salaris voor deze functie ligt tussen de €10,- en €12,- bruto per uur.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je beschikt over eigen vervoer
> je hebt werkervaring in de horeca

Ben je enthousiast geworden over deze vacature van horecamedewerker? Solliciteer dan gelijk!. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via