Vacature: Voorman zware staalbouw Machinefabriek Rusthoven

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

In verband met toenemende drukte zijn we voor onze opdrachtgever Rusthoven op zoek naar een voorman zware staalbouw.

Als voorman zware staalbouw ben je verantwoordelijk voor de productie van grote stalen constructies en bruggen. Je stuurt hierbij ongeveer 30 collega’s aan en ziet er op toe dat de werkzaamheden op de juiste wijze worden uitgevoerd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de documentatie van de af te leveren eindproducten.

Bruggenbouw is de kerncompetentie van Machinefabriek Rusthoven. In het noorden des lands, waar zo’n 1000 bruggen zijn, hebben ze een aanzienlijk marktaandeel verworven, maar ook op vele andere plaatsten hebben ze bruggen en sluizen gebouwd. Rusthoven heeft door jarenlange ervaring veel expertise vergaard. Het bouwen en monteren van bruggen vereist een grote nauwkeurigheid en zij hebben keer op keer aangetoond dat ze over het vakmanschap beschikken om dit soort projecten op tijd en met succes te voltooien. Zij hebben alle kennis zelf in huis en voeren alle facetten in eigen beheer uit: design, engineering, productie, verspaning, montage en onderhoud.

De ideale voorman heeft een ruime ervaring in de zware staalbouw en daarnaast bij voorkeur in de bruggenbouw. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en je hebt bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent stressbestendig en je hebt een sterke persoonlijkheid.

De werving & selectieprocedure verloopt via Abiant Techniek. Sollicitaties die rechtstreeks naar Machinefabriek Rusthoven worden gestuurd zullen niet in behandeling worden genomen.

Functie-eisen

> je beschikt minimaal over een afgeronde mbo opleiding richting de techniek
> je beschikt over een ruime jaren ervaring in de zware staalbouw
> je beschikt over een VCA-certificaat
> je beschikt over leidinggevende capaciteiten

Ben je geïnteresseerd in deze vacature voorman staalbouw bij Machinefabriek Rusthoven? Solliciteer dan direct! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau Techniek op 050 206 00 00 of mail naar techniek@abiant.nl.

Deel deze vacature via