Vacature: Lasser dun plaatwerk

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Leeuwarden zijn we op zoek naar een lasser dun plaatwerk. Heb jij ervaring en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is onderstaande vacature lasser dun plaatwerk net wat voor jou!

De opdrachtgever doet plaatbewerking voor prototypen evenals kleine en middelgrote series in staal, aluminium of roestvrij staal. De werkzaamheden bestaan uit het tig en mig/ mag lassen van dun plaatmateriaal van staal, rvs en aluminium.

Je komt te werken voor een opdrachtgever die zich focust op metaalbewerking van groot en klein metaal door middel van lassen, verspanen en lasersnijden.

De ideale kandidaat is in het bezit van een lasdiploma niveau 3. Je beschikt over een enthousiaste en flexibele instelling en weet creatief en probleemoplossend te werken. Je bent een echte teamspeler en hebt de ambitie je verder te ontwikkelen.

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden conform cao en passend bij jouw opleiding en ervaring.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een lasdiploma niveau 3
> je beschikt over technisch inzicht
> je beschikt over enkele jaren relevante werkervaring

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Neem contact op met ons uitzendbureau Techniek op het telefoonnummer 050 206 0200 of mail je cv naar techniek@abiant.nl.

Deel deze vacature via