Vacature: Werkvoorbereider/ calculator

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij in staat om werkzaamheden op een accurate wijze voor te bereiden? Kun je daarbij terugvallen op je technische kennis, administratieve vaardigheden en organisatietalent? Werk je hard en ben je stressbestendig? Dan is deze baan als werkvoorbereider/calculator echt iets voor jou.

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Groningen zijn we op zoek naar een werkvoorbereider/calculator. In de functie van werkvoorbereider/calculator maak je calculaties en stel je aan de hand daarvan offertes op. Wanneer de offerte opdracht wordt zorg je dat alle informatie op de juiste plek binnen de organisatie terecht komt.

Wij bieden je een fulltime baan waarbij een vast contract tot de mogelijkheden behoort. Je komt te werken in een gerenommeerde organisatie uit Oost-Groningen. De organisatie is een plaatbewerker en men richt zich onder andere op het zetten van plaatmateriaal en laser en autogeen snijden. Salariëring is volgens de Metaal en Techniek-cao.

De werkvoorbereider/calculator die wij zoeken beschikt over een ruime kennis van Excel en is communicatief vaardig. Daarnaast heb je bij voorkeur kennis van het ERP-pakket.

Functie-eisen

> je beschikt over een afgeronde opleiding metaal op WTB niveau 4
> je beschikt over aantoonbare werkervaring
> je beschikt over ervaring in het maken van calculaties

Ben jij de werkvoorbereider/calculator die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met uitzendbureau Techniek op het telefoonnummer 050 206 02 00 of via techniek@abiant.nl.

Deel deze vacature via