Vacature: IJzerwerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Drachten
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voor een specialist in de scheepsbouw zijn we op zoek naar meerdere ijzerwerkers. Heb jij passie voor techniek en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze baan als ijzerwerker net iets voor jou!

Als ijzerwerker stel je voor de nieuwbouw secties samen vanaf een tekening. De snijpakketten komen binnen en je zorgt er samen met je collega’s voor dat dit wordt samengesteld tot een sectie. Tevens pas je bestaande schepen aan naar de huidige maatstaven. Hierbij verwijder je eerst de oude onderdelen en plaats je vervolgens de nieuwe delen in het schip. Deze komen kant en klaar binnen of moeten op maat worden gemaakt.

Wij bieden je een fulltime baan in de omgeving van Drachten waarbij een vast contract tot de mogelijkheden behoort. Je komt te werken bij een specialist in de scheepsbouw. Dit bedrijf kenmerkt zich door haar innovatie, kwaliteit en vakmanschap. Een dynamische organisatie waarbij samenwerking en korte communicatielijnen centraal staan.

Functie-eisen

> je beschikt over aantoonbare werkervaring in de scheepsbouw
> je bent bereid vanaf een tekening te lezen
> je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat

Ben je enthousiast geworden van deze vacature ijzerwerker? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met uitzendbureau Techniek op het telefoonnummer 050 206 02 00 of via techniek@abiant.nl.

Deel deze vacature via