Vacature: Gecertificeerd lasser

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Drachten
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voor een specialist in de scheepsbouw zijn we op zoek naar gecertificeerd lassers. De lasser die we zoeken heeft ervaring in de scheepsbouw en beschikt over de juiste certificaten. Herken jij jezelf? Dan is deze baan als lasser net iets voor jou!

Voor een gedreven specialist in de scheepsbouw in de omgeving van Drachten zijn we op zoek naar een gecertificeerd lasser. Als lasser verricht je alle voorkomen laswerkzaamheden op de projecten. Zo las je de schepen af die zijn samengesteld door de collega’s en verricht je reparatiewerkzaamheden in de reparatiewerf.

Wij bieden je een fulltime baan in de omgeving van Drachten waarbij een vast contract tot de mogelijkheden behoort. Je komt te werken bij een specialist in de scheepsbouw. Dit bedrijf kenmerkt zich door haar innovatie, kwaliteit en vakmanschap. Een dynamische organisatie waarbij samenwerking en korte communicatielijnen centraal staan.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van geldig lascertificaten 136/ 138 PC en PF
> je hebt aantoonbare ervaring in de scheepsbouw
> je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat

Ben je enthousiast geworden van deze vacature gecertificeerd lasser? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met uitzendbureau Techniek op het telefoonnummer 050 206 02 00 of via techniek@abiant.nl.

Deel deze vacature via