Vacature: Allround medewerker melkveehouderij

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Het melkveebedrijf; dat is een plek waar jij je thuis voelt als geen ander! De afgelopen jaren heb je dan ook werkervaring opgedaan in de agrarische wereld en het liefst blijf je dit ook nog jaren, of zo niet je hele leven doen. Ben jij de persoon die hier wordt omschreven en sta jij open voor een nieuwe uitdaging? Lees dan verder wat de vacature van allround medewerker melkveehouderij inhoudt!

Voor een melkveebedrijf in de buurt van de stad Groningen zijn we vanaf mei op zoek naar versterking. Als allround medewerker ga je op deze melkveehouderij aan de slag als melker en verzorger van de koeien. Dit grote melkveebedrijf telt 270 melkkoeien die in een moderne ligboxenstal worden gehouden. Het melkvee wordt bij dit bedrijf gemolken in een 50 stands buitenmelker. Als medewerker met melkervaring is dit werk voor jou een routineklus. Verder draag je zoals gezegd zorg voor het voeren en verhokken van de dieren en het schoonmaken van de ligboxen. Verder zou het erg mooi meegenomen als je over een inseminatiediploma beschikt zodat je ook hierbij direct kunt ondersteunen. Mocht je deze nog niet hebben dan is dit geen probleem.

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die fulltime beschikbaar is om te werken en die graag wil groeien binnen het bedrijf. Zoals je uit ervaring weet stopt het werk op een melkveehouderij nooit. Eenmaal in de twee weken werk je daarom ook in het weekend. De salariëring geschiedt volgens de cao productiegerichte dierhouderij en wordt bepaald op basis van jouw ervaring en leeftijd.

Functie-eisen

> je hebt werkervaring als zelfstandig melker
> je bent in het bezit van rijbewijs B en T

Ben jij de allround medewerker melkveehouderij waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via