Vacature: Melker

  • Salaris Tussen €9,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij een afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is? Heb je ervaring in de melkveehouderij en wil je een kijkje in de keuken nemen bij verschillende agrarische bedrijven? Wellicht is dit dan de functie die je zoekt!

Voor diverse melkveehouderijbedrijven in Friesland zijn wij doorlopend op zoek naar melkers. Als melker ben je flexibel inzetbaar voor zowel ochtend als middag melkbeurten. Hierbij behoort melken bij diverse adressen tot de mogelijkheden. Bij voorkeur beschik je over relevante werkervaring binnen de melkveehouderij, het is namelijk de bedoeling dat je zelfstandig kunt melken en de bijbehorende werkzaamheden uitvoert.

Wanneer je nog geen ervaring hebt opgedaan maar wel graag aan het werk wilt als melker dan komen wij ook graag met je in contact! De verdiensten voor deze functie liggen tussen de 9 en 13 euro bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

> je hebt affiniteit met de agrarische sector
> je bent bereid om ook in het weekend te werken
> je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer

Wil je graag aan de slag als melker? Solliciteer dat direct of neem contact op met onze vestiging in Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via