Vacature: (Leerling) houtbewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij iemand die graag met zijn handen aan het werk is? Is hout daarnaast een product waar je graag mee werkt en wil je hier graag meer over leren? Dan ben jij voor deze functie zeker uit het goede hout gesneden! Lees hier wat de functie van leerling houtbewerker inhoudt.

De houthandelaar waarvoor jij aan de slag gaat is gevestigd in het Zuidoosten van Friesland en is dé leverancier van hout voor bedrijven in deze omgeving. Naaldhout, loofhout, gevelbekleding, plaathout, kozijnen, deuren en steigerdelen. Een kijkje in het assortiment leert dat klanten met allerhande verzoeken terecht kunnen bij dit bedrijf. De werkzaamheden die je verricht zullen gericht zijn op houtbewerking. Denk hierbij aan activiteiten als zagen, schaven, profileren en frezen. Daarnaast kan het voorkomen dat je meehelpt bij de montage van prefab elementen.

De uitstekende kennis en kunde van de medewerkers zorgt ervoor dat ze maatwerk kunnen leveren aan al hun klanten. Jouw nieuwe collega’s staan te popelen om jou de fijne kneepjes van het houtbewerken bij te brengen. Als leerling houtbewerker krijg je dus zeker de ruimte om je de komende jaren te ontwikkelen tot een volwaardig vakman of vakvrouw. Wij zoeken dan ook iemand die staat te popelen om de komende jaren mee te groeien met het bedrijf.

Functie-eisen

> je hebt enige ervaring met het besturen van een heftruck
> bezit van een geldig VCA- certificaat is een pre

Ben jij de leerling houtbewerker die wij zoeken? Solliciteer dan direct! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via