Vacature: Machinist zuigauto

  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij bent een harde werker en iemand die er niet voor terugdeinst om zijn handen vuil te maken. Heb je verder rij ervaring op zwaarder vervoer en wil je graag voor langere tijd aan het werk? Lees dan verder wat de functie van machinist zuigauto inhoudt.

In de functie van machinist zuigauto ben je verantwoordelijk voor het leegzuigen en reinigen van vetafscheiders. Deze vetputten leeg je met behulp van een speciaal hiervoor bedoelde zuigauto. Vieze handen en kleding zijn aan de orde van de dag. Maar met jouw harde werkersmentaliteit en doorzettingsvermogen is dit voor jou slechts bijzaak. De klussen zijn vlak over de grens in Duitsland. Daarom is het van belang dat je enige kennis hebt van Duitse taal. Het werk komt zeer precies omdat klanten zo weinig mogelijk overlast van de werkzaamheden dienen te ondervinden. We zijn op zoek naar iemand met chauffeurservaring op zwaarder vervoer. Het manoeuvreren met deze grote wagen is voor jou dan ook geen enkel probleem.

De kandidaat die wij zoeken is per direct beschikbaar is om te werken. Als chauffeur op de zuigauto ben je op donderdag en vrijdag aan het werk. In totaal werk je dus rond de 16 uur per week, maar dit kan op den duur mogelijk meer worden. Door de ontstane drukte kun je in deze functie meteen voor langere tijd aan het werk.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs C
> je bent in het bezit van Code 95 en een (digitale) chauffeurspas
> je hebt een geldig VCA- certificaat

Ben jij de machinist zuigauto waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via