Vacature: Horecamedewerker

  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Standplaats Earnewâld
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Zit gastvrijheid jou in het bloed, heb jij een passie voor de horeca en ben je dit zomerseizoen beschikbaar? Dan is deze functie als horecamedewerker echt iets voor jou!

Voor onze opdrachtgever in Eernewoude zijn wij opzoek naar een horecamedewerker. Als (ervaren) horecamedewerker zorg jij er voor dat het je gasten aan niets ontbreekt en zij een fantastische dag beleven. Jij levert een uitstekende service! Je werkzaamheden bestaan uit het opnemen en klaarmaken van bestellingen, serveren van dranken en gerechten, en het netjes houden van de werkomgeving. Jij kunt in deze functie zowel fulltime als parttime aan het werk.

Voor het bedrijf waarvoor je komt te werken spelen verse producten, hygiëne en duurzaamheid een belangrijke rol. Om deze service te kunnen leveren aan hun klanten werken zij uitsluitend met hoogwaardige merken. Daarnaast wordt er ingezet op een optimale betrokkenheid met het eigen personeel en de leveranciers waarmee wordt samengewerkt. Kortom; gastvrijheid zit in het DNA van dit bedrijf!

Functie-eisen

> je bent flexibel inzetbaar
> je bent representatief
> je bent klantvriendelijk

Ben jij de snackbarmedewerker waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via