Vacature: Buitendienst monteur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij beschikt over ervaring als monteur, je bent woonachtig in de omgeving van Emmen en je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging! Herken jij jezelf hierin? Dan zal de functie buitendienst monteur je vast aanspreken!

De opdrachtgever is gevestigd in Emmen en ontwikkelt, produceert en levert koelingen voor industriële processen en de olie- en gasindustrie. Als monteur in de buitendienst plaats je deze koelingen over de hele wereld. In deze functie ben je dus veel van huis en in sommige gevallen een aantal weken. De werkzaamheden zijn voornamelijk van werktuigbouwkundige aard, wel is het een pré als je ook kennis hebt van elektro in verband met het aansluiten van de motoren.

De ideale monteur buitendienst kan zelfstandig werken en heeft een goede beheersing van de Duitse en Engelse taal. Daarnaast ben je bereid om met regelmaat in de kost te gaan.

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden conform cao en passend bij jouw opleiding en ervaring.

Functie-eisen

> je beschikt over een afgeronde mbo niveau 3 in een technische richting
> je beschikt over technisch inzicht
> je beschikt over enkele jaren relevante werkervaring

Ben je enthousiast geworden van deze vacature buitendienst monteur? Neem contact op met ons uitzendbureau Techniek op het telefoonnummer 050 206 0200 of mail je cv naar techniek@abiant.nl.

Deel deze vacature via