Vacature: IJzerwerker

  • Salaris Tussen €12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Harlingen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wij zijn in de omgeving van Harlingen opzoek naar ijzerwerkers! Je komt te werken voor een specialist in de scheepsbouw. Heb jij passie voor techniek en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze baan als ijzerwerker net iets voor jou!

Als ijzerwerker stel je voor de nieuwbouw secties samen vanaf een tekening. De snijpakketten komen binnen en je zorgt er samen met je collega’s voor dat dit wordt samengesteld tot een sectie. Tevens pas je bestaande schepen aan naar de huidige maatstaven. Hierbij verwijder je eerst de oude onderdelen en plaats je vervolgens de nieuwe delen in het schip. Deze komen kant en klaar binnen of moeten op maat worden gemaakt.

Wij bieden je een fulltime baan in de omgeving van Harlingen waarbij een vast contract tot de mogelijkheden behoort. Je komt te werken bij een specialist in de scheepsbouw.

Functie-eisen

> je beschikt over aantoonbare werkervaring in de scheepsbouw
> je bent bereid vanaf een tekening te lezen
> je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat

Ben je enthousiast geworden van deze vacature ijzerwerker? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met uitzendbureau Techniek op het telefoonnummer 050 206 02 00 of via techniek@abiant.nl.

Deel deze vacature via