Vacature: Vakman GWW

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij deinst niet terug voor fysieke arbeid en bent daarnaast graag buiten aan het werk. Ben je verder goed in samenwerken en wil je graag fulltime aan de slag? Dan hebben wij een mooie baan als vakman GWW voor je beschikbaar!

Het bedrijf waarvoor jij aan het werk gaat is gevestigd in de buurt van Scheemda en een specialist op het gebied van grondverzet. Ze hebben veel kennis en ervaring aan boord als het gaat om werkzaamheden zoals graven, zagen, maaien en al het andere in dit vakgebied gedaan wordt. Met een schep in de hand ga jij vakkundig en gedreven te werk. Als vakman GWW sta jij aan de basis van het grondwerk dat door onze opdrachtgever gedaan wordt. Jouw rol als grondwerker omvat werkzaamheden zoals inmeten, handmatig graven en hoogtes uitzetten. Ook assisteer jij de machinist op de rupskraan bij het afgraven van stukken grond. Dit alles doe je op een nauwkeurige en veilige manier zodat jouw omgeving hier zo weinig mogelijk hinder van ondervindt.

“Samen sta je sterker”. Dat is een uitspraak die jouw op het lijf geschreven staat. Bij dit bedrijf werk je samen met een ploeg gemotiveerde collega’s die samen de schouders eronder zetten. Deze no-nonsense mentaliteit kenmerkt het bedrijf. Hierbij zet jij je ten volste in om het werk zo goed mogelijk af te ronden. De ideale kandidaat is dus een echte teamplayer die niet bang is om zijn handen vuil te maken.

In deze functie ga je fulltime aan de slag. Je werkt veelal op doordeweekse dagen tussen 07:00 en 16:00 uur. Je werkweken zijn dus mooi overzichtelijk. Af en toe kan het eens voorkomen dat je in het weekend wordt ingezet. Het is van belang dat je zelfstandig bij het bedrijf kunt komen. Vanaf daar vertrek je met jouw collega’s in een bedrijfsauto naar locatie.

Functie-eisen

> je ben in het bezit van rijbewijs B

Ben jij enthousiast geworden en wil jij direct aan de slag als vakman GWW? Stuur dan je cv op! Mocht je vragen hebben of meer informatie willen neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 050 206 0092 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via