Vacature: Dakdekker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben je een echte aanpakker en heb je geen last van hoogtevrees? Zoek je daarnaast werkzaamheden die het gehele jaar uitgevoerd kunnen worden en wil je voor langere tijd aan de slag? Lees dan hier waar jij als dakdekker aan de slag kunt.

Voor een dakdekkersbedrijf uit de regio Surhuisterveen zijn wij op zoek naar versterking. Ervaring als dakdekker is mooi meegenomen, maar de wil om te leren is net zo belangrijk. De functie biedt de ruimte om jezelf te ontwikkelen. De opdrachtgever waarvoor je aan het werk gaat is veelal actief in het noorden van Nederland. Zij richten zich voornamelijk op het aanleggen van duurzame kunststof dakbedekking. Daarnaast verzorgen zij een optimale isolatie van de daken waarop zij werken.

In de ochtend verzamel je samen met jouw collega’s bij het bedrijf en vanaf daar vertrek je met één of meerdere collega’s in een bedrijfsbus naar de klant. Omdat je met flink wat massa rondrijdt komt het goed van pas wanneer je over rijbewijs BE beschikt. Dit is echter geen harde eis. De klanten zijn zowel particulieren als bedrijven en hier verricht je met name renovatiewerkzaamheden. De werkzaamheden zijn fulltime en voor langere tijd. Waar mogelijk wordt er in de wintermaanden namelijk gewoon doorgewerkt.

Functie-eisen

> je hebt geen last van hoogtevrees
> je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat (of bereid om deze te halen)
> je bent in het bezit van rijbewijs B (BE is een pre)

Ben jij de dakdekker die wij zoeken? Solliciteer dan direct. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via