Vacature: Aankomend glaszetter

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Veenwouden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Vanwege de aanhoudende drukte zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben je benieuwd naar het werk van een glaszetter? Dan zal deze vacature je zeker aanspreken!

Voor een gerenommeerd glasbedrijf uit de omgeving van Kollum zijn we op zoek naar mensen die graag als glaszetter aan de slag willen. Als aankomend glaszetter krijg je de kans om het vak in praktijk te leren. Daarnaast is er de mogelijkheid om een opleiding te volgen. Als leerling glaszetter help je bij het plaatsen van diverse soorten beglazing. Dit zal zowel bestaand als nieuwbouw zijn. Daarnaast help je bij het verplaatsen van glas op locatie en het opruimen van de werkplek.

De opdrachtgever is hét adres als het gaat om het leveren en plaatsen van alle soorten vlakglas voor de bouw, glaszetters, schilders en aannemers in de noordelijke provincies. Zij kenmerken zich door een compacte structuur met korte lijnen, gedegen vakmanschap, vindingrijkheid en praktijkgericht denken.

De kandidaat die wij zoeken is bereid te leren in een team van ervaren collega’s. Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid die van aanpakken weet. Wij bieden je een fulltime baan in een stabiele werkomgeving en salaris conform cao en werkervaring. Je komt te werken in een team van 25 medewerker die bestaat uit zowel jonge als meer ervaren medewerkers.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van VCA-certificaat, of bereid dit te halen
> je bent woonachtig in de omgeving van Kollum
> je bent fulltime beschikbaar

Ben jij de aankomend glaszetter die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via