Vacature: Automonteur Hoekstra 4in1 Service

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Thesinge
  • Vacaturenummer 103967

Over de functie

Kom jij het team van Hoekstra 4in1 Service versterken? Wij zoeken een enthousiaste, hardwerkende automonteur ter uitbreiding van het team in Thesinge!

Wat ga je doen?
Voor 90% van de tijd ben je bezig met het repareren, eventueel keuren en onderhouden van alle merken personenauto’s. De overige 10% bestaat uit de reparatie en onderhoud van park- en tuinmachines. Hierbij kun je denken aan het vervangen van distributiesystemen, filters en/of verlichting.

Over Hoekstra 4in1 Service
Hoekstra 4in1 service, naast verkoop en stalling, zijn zij zich vooral gaan richten op het repareren en onderhouden van auto's en tuinmachines. Daaruit is het 4-in-1 concept ontstaan. Serviceverlening aan klanten staat voor Hoekstra 4in1 Service centraal. En daar hoort een goede prijs-/kwaliteitsverhouding bij. Hun uitgangspunt is dan ook om de beste kwaliteit tegen een zo gunstig mogelijk tarief te leveren. Zij repareren, keuren en onderhouden alle merken personenauto's en lichte bedrijfswagens. En ook voor reparaties en onderhoud aan tuinmachines kunnen klanten bij Hoekstra 4in1 service terecht. Zij beschikken over een goed geoutilleerde werkplaats met moderne apparatuur, zij zijn deskundig op het gebied van auto's en tuinmachines en hebben jarenlange ervaring in de techniek.

Het aanbod:
> een fulltime functie voor langere tijd
> een klein team met hechte collega’s

Functie-eisen

> je hebt een afgeronde technische mbo opleiding of werkervaring als automonteur
> je een rijbewijs b

Je meestal doordeweeks en bent bereid om zo nu en dan op de zaterdag bij te spingen. Het is mooi meegenomen wanneer je over APK papieren beschikt, maar dit is zeker geen harde eis.

Interesse? Dan zien we graag je cv met motivatie tegemoet! Abiant Bedum verzorgt voor Hoekstra 4 in 1 service de werving en selectieprocedure. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Abiant Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Over het bedrijf


Deel deze vacature via