Vacature: Allround reiniger bij Buwalda Multiservice

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Zonnepanelen, rioleringen of gevels, Buwalda Multiservice reinigt bijna alles! Kan jij goed omgaan met een hogedrukreiniger en ander schoonmaakapparatuur of denk jij hier goed mee om te kunnen gaan? Dan is deze vacature als allround reiniger misschien wel iets voor jou!

De naam zegt het eigenlijk al. Buwalda Multiservice, gevestigd in Franeker, levert vele diverse soorten diensten op het gebied van schoonmaakwerk, gevelreiniging, gevelrenovatie, rioolreiniging, onderhoud, glazenwassen en specialistische reiniging. Ze zijn gevestigd in Franeker en de opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk in Noord-Nederland.

Voor dit mooie bedrijf ga je aan de slag als allround reiniger. Het materiaal is hier prima, je wordt goed ingewerkt en je krijgt direct op de eerste werkdag je werkkleding. Je werkt fulltime dagdiensten van maandag tot en met vrijdag. Het zou een keer voor kunnen komen dat je op een zaterdag of zondag wordt gevraagd om een (nood)klus uit te voeren.

Functie-eisen

> je hebt geen last van hoogtevrees
> je kan fysiek zwaar werk aan
> je bent in het bezit van een VCA- certificaat

Ben jij de allround reiniger die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 0092 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via