Vacature: Productiemedewerker betonindustrie

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Niet zomaar productiewerk is wat jou aanspreekt, maar bouw gerelateerd productiewerk! Heb jij een gedreven werkhouding en ben je klaar om je handen eens goed uit de mouwen te steken? Dan is de functie productiemedewerker betonindustrie echt iets voor jou!

Voor een opdrachtgever in de buurt van Leek zoeken wij per direct een paar sterke handen die gaan meehelpen in de productie van prefab betonelementen. De werkzaamheden worden in een productielijn uitgevoerd om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Als medewerker bestaan jouw taken bij dit bedrijf uit het opbouwen van mallen waarin de elementen gevormd worden. Ook help je bij het plaatsen van betonijzer en steen strips. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de nette afwerking van het gestorte beton.

Wij zoeken voor deze functie een aanpakker die affiniteit heeft met de bouw of techniek. Ook als je nog nieuw bent in deze richting ben je uiteraard welkom. Het betreft een fulltime functie met afwisselende taken. De werktijden liggen tussen 07:00 en 18:00 uur. Er wordt bij de aanstelling ingezet op een langdurig dienstverband dus ook met het oog op de toekomst zit je hier goed! Daarnaast mag het salaris er ook zijn; als productiemedewerker betonindustrie verdien je €11,90 bruto per uur.

Onze opdrachtgever is producent van betonnen bouwelementen voor tal van toepassingen. Dankzij de grote kennis en ervaring, in combinatie met innovatief werken en denken en een grote mate van efficiëntie is onze opdrachtgever een toonaangevende partner voor architecten en aannemers in binnen- en buitenland.

Functie-eisen

> je hebt affiniteit met de bouw of techniek
> je bent fysiek in staat om veel te staan en tillen

Ben jij de productiemedewerker betonindustrie waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via