Vacature: Medewerker gevelrenovatie bij Buwalda Multiservice

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voegen uitfrezen, stenen vervangen, opnieuw voegen en impregneren. Voor jou geen onbekende handelingen? Dan is de functie medewerker gevelrenovatie misschien wel iets voor jou!

De naam zegt het eigenlijk al. Buwalda Multiservice, gevestigd in Franeker, levert vele diverse soorten diensten op het gebied van schoonmaakwerk, gevelreiniging, gevelrenovatie, rioolreiniging, onderhoud, glazenwassen en specialistische reiniging. Ze zijn gevestigd in Franeker en de opdrachtgevers bevinden zich meestal in de noordelijke provincies.

Naast gevelreiniging renoveert Buwalda Multiservice ook complete gevels. Ze beschikken over de techniek om voegen stofvrij uit te hakken. Het grote voordeel van stofvrij hakken is dat de kwartsstof wordt opgezogen door middel van de aangesloten stofzuiger.

Het materiaal is hier prima, je wordt goed ingewerkt en je krijgt direct op de eerste werkdag je werkkleding. Je werkt fulltime dagdiensten van maandag tot en met vrijdag. Het zou een keer voor kunnen komen dat je op een zaterdag of zondag wordt gevraagd om een (nood)klus uit te voeren.

Functie-eisen

> je hebt ervaring met (gevel)renovatie
> je hebt geen last van hoogtevrees
> je kan fysiek zwaar werk aan

Het zou mooi zijn als je ook in het bezit bent van een VCA-certificaat.

Ben jij de allround reiniger die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via