Vacature: Metselaar

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Je hebt ervaring met metselwerkzaamheden.Je bent een harde werker die in staat is om zelfstandig te werken. Jij bent de kandidaat waarnaar wij naar op zoek zijn! Lees hier welke leuke functie wij voor jou beschikbaar hebben.

Als allround metselaar ga je bij Buwalda Multiservice in Franeker bezig met het uitvoeren van verschillende (gevel)werkzaamheden. Dit doe je ten behoeve van de renovatie en het onderhoud van bijvoorbeeld woningen en bedrijfspanden. Je kunt hierbij denken aan hak-, voeg- en metselwerkzaamheden en het aanbrengen van bouwkundige voorzieningen. De functie biedt dus voldoende afwisseling!

Bij Buwalda Multiservice staat kwaliteit hoog in het vaandel, en dat past precies bij jouw precieze manier van werken. Met jouw ervaring en gevoel voor verantwoordelijkheid weet je de werkzaamheden zelfstandig en netjes uit te voeren. Wij zoeken iemand die fulltime beschikbaar is. Bij wederzijds bevallen behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden. Daarnaast biedt Buwalda Multiservice uitstekende kansen om door te groeien en om je kennis te vergroten door middel van opleidingen. De salariëring geschiedt volgens de cao Schoonmaak.

Buwalda Multiservice levert vele soorten diensten op het gebied van schoonmaakwerk, gevelreiniging, gevelrenovatie, rioolreiniging, onderhoud, glazenwassen en specialistische reiniging. Ze zijn gevestigd in Franeker en de opdrachtgevers bevinden zich meestal in de noordelijke provincies.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je bent in bezit het van een geldig VCA- certificaat (of je bent bereidt deze te halen)
> je hebt ervaring op het gebied van metselwerkzaamheden

Zie jij jezelf aan de slag gaan als allround metselaar? Solliciteer dan direct! Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via