Vacature: Chauffeur wegenbouw (asfalt)

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Rijd jij als chauffeur ook graag over een goed onderhouden Nederlands wegennetwerk? Dan is de functie van chauffeur wegenbouw wellicht iets voor jou.

Onze opdrachtgever is al jaren actief als een gewaardeerd transportbedrijf en draagt onder andere zorg voor goed onderhouden Nederlandse wegen. Als chauffeur draag jij je steentje bij aan dit onderhoud door het benodigde materiaal (asfalt) te vervoeren / leveren. Naast de werkzaamheden als chauffeur komt het ook voor dat je jouw collega wegenwerkers bij de uitvoering helpt.

Het werkbare seizoen is van circa april tot november, afhankelijk van de weersomstandigheden. Het betreft een fulltime functie voor het komende seizoen. Een contract voor langere duur tot de mogelijkheden behoort.

Functie-eisen

Je hebt ervaring met een kipper en als chauffeur binnen de wegenbouw (warm asfalt) op een 8x8 of 10x4. Je bent daarbij in het bezit van rijbewijs CE, code 95, een digitale chauffeurspas en VCA. Je bent flexibel inzetbaar en bereid om 's nachts en weekenden te werken.

Ben jij die chauffeur wegenbouw die wij zoeken? Laat dan je gegevens achter. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Over het bedrijf


Deel deze vacature via