Vacature: Allround loonwerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Vacaturenummer 102157

Over de functie

Jij werkt graag met zwaardere machines zoals trekkers, maaimachines en kranen. Daarnaast zoek je afwisseling in jouw werk. Herken jij jezelf hierin? Lees dan hier welke functies als allround loonwerker wij voor jou beschikbaar hebben.

Voor het aankomende seizoen hebben wij verschillende banen beschikbaar bij bedrijven in de agrarische- en GWW-sector. Deze bedrijven zijn voornamelijk gevestigd in het Westerkwartier, De Marne en in de gemeente Noordenveld. Als allround loonwerker bestaan jouw werkzaamheden onder andere uit maaien, schudden, wiersen en kuilen. Ook pers en wikkel je balen, ga je mest rijden en voer oogstwerkzaamheden uit.

Wij zoeken allround medewerkers die ervaring hebben met (enkele van) deze werkzaamheden en die het liefst vaardig kunnen omgaan met moderne trekkers. Verder zoeken we mensen met een flexibele instelling die bereid te zijn wat extra te werken in drukke periodes.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat
> je bent in het bezit van rijbewijs B, T en eigen vervoer
> je bent fulltime beschikbaar

Ben jij de loonwerker die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via