Vacature: Weekendmelker

  • Aantal uren per week 8 - 16 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband bijbaan
  • Standplaats Joure
  • Salaris Tussen €9,- en €12,- per uur
  • Vacaturenummer 104700

Over de functie

Via opleiding of stage heb jij ervaring opgedaan als melker en in de weekenden ben jij een aantal uren beschikbaar. Dat komt goed uit want wij zijn op zoek naar jou! Wij hebben een vacature voor een weekendmelker in de buurt van Joure.

Voor deze functie ga jij eens per twee weken melken in het weekend. Jouw werkplek is een 2x15 zij-aan-zij melkstal. Werkzaamheden zoals het opsluiten van koeien in de wachtruime en de ligboxen schoonmaken behoren ook tot jouw werkzaamheden. Als ervaren melker heb jij de kennis en kunde om koeien met uierontsteking of andere bijzonderheden te herkennen en jij weet hoe je hier correct naar moet handelen.

In overleg is het ook mogelijk om door de week een aantal keer te melken. Gemiddeld werk je 10-15 uur per week. Het bedrijf waar je heen gaat heeft 260 melkkoeien en 170 hectare grond. In deze functie ga je zelfstandig aan het werk en ook daarom is ervaring als melker een vereiste.

Verloning voor deze functie als weekendmelker wordt bepaald aan de hand van de cao productiegerichte dierhouderij en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

> je bent beschikbaar in de weekenden
> je hebt werkervaring als zelfstandig melker

Ben je enthousiast geworden van deze vacature voor weekendmelker? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via