Vacature: Medewerker milieuwagen

  • Salaris Tussen € 4,- en € 10,-
  • Aantal uren per week 32 - 36 uur
  • Standplaats Grootegast
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij iemand die de handen graag uit de mouwen steekt en ben je niet bang om ze vuil te maken? Wil je graag zo snel mogelijk aan het werk? Dat komt goed uit! Voor deze een recyclebedrijf uit de buurt van Leek zijn we namelijk per direct op zoek naar een medewerker milieuwagen.

In de gemeente Westerkwartier ga je samen met één of twee collega’s op pad huisafval op te halen. Dit doen jullie met behulp van een zogeheten milieuwagen. Elke dag volgen jullie een vaste route. In jouw rol als medewerker loop je met de wagen mee en laad je het plastic, papier, blik en glas dat langs de weg staat in de auto. In deze functie draai je tussen de 30 en 40 uur per week. Daarbij zijn je werktijden mooi overzichtelijk. Je werkt namelijk dagdiensten op doordeweekse dagen. In het weekend ben je dus lekker vrij! We zijn op zoek naar iemand die zelf woonachtig is in de omgeving van Leek of Grootegast en die middels eigen vervoer op het werk kan komen. Het salaris van deze functie ligt tussen de €4,- en €10,- bruto per uur.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van eigen vervoer (auto of fiets)
> je woont in de buurt van Leek of Grootegast

Ben jij de medewerker milieuwagen waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via