Vacature: Medewerker Expeditie

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers in de expeditie. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Voor een metaalbewerkingsbedrijf in de stad Groningen zijn wij per direct op zoek naar ‘sterke’ heftruckchauffeurs. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het thermisch verzinken van staal. Naast het thermisch verzinken worden ook andere diensten aangeboden zoals assemblage, opslag, logistiek, eigen transport en het gereedmaken voor te poedercoaten of natlakken.

Als heftruckchauffeur ben je bereid mee te denken en te werken op de logistieke afdeling. Het gaat hier dus niet om lopende-band werk, maar om heftruckwerkzaamheden waarbij je ook het vervoer van zware metalen objecten moet beheersen. Je gaat werken in de dagdienst van 7.00 tot 16:30, maar kunt ook in de ochtend- of middagploeg ingezet worden.
Werkzaamheden zijn onder andere: laden en lossen van vrachtauto's / bedrijfsbusjes / auto's met aanhanger, te woord staan van klanten, bedienen van de rangeertrekker op het terrein, verzetten van allerlei materialen, etc.

Je arbeidsvoorwaarden zijn prima:
> de salariëring is volgens de Grootmetaal-cao
> je ontvangt een ploegentoeslag volgens de cao

Functie-eisen

> je bent per direct beschikbaar
> je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat
> je bent beschikbaar voor werk in ochtend- of middagdienst
> je hebt aantoonbare werkervaring als heftruckchauffeur
> je bent flexibel inzetbaar qua werktijden en werkzaamheden
> kennis van de werkzaamheden in een verzinkerij is een pré

Ben of ken jij iemand die dit goed zou kunnen doen? Dan horen wij graag van jou, voor meer informatie mag je altijd contact opnemen met Abiant Groningen. Tel: 050 206 00 92 / Mail: vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via