Vacature: Dakdekker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Salaris Tussen €12,- en €15,- per uur
  • Vacaturenummer 104785

Over de functie

Bitumen branden, EPDM dakbedekking en PVC dakbedekking. Als ervaren dakdekker ben jij hier helemaal in thuis. Ben je ook nog eens sociaal en kan jij goed samenwerken? Neem dan contact met ons op! Voor een toonaangevende opdrachtgever in de installatiemarkt zoeken wij ervaren dakdekkers voor diverse regio’s.

Als dakdekker houd jij je bezig met het bedekken van daken in nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Jij hebt geen last van hoogtevrees en bent graag buiten. Je weet hoe je veilig moet werken en levert kwalitatief goed werk af. Ook kan jij goed samenwerken met collega’s en stem jij de werkzaamheden af met derden op de bouwplaats.

Onze opdrachtgever is een specialist in dakbedekking voor de particuliere en zakelijke markt. Met duurzaamheid en energiebesparing als uitgangspunt adviseren zij voor ieder type dak de meest geschikte dakbedekking en isolatie. Er wordt gewerkt met bitumineuze en kunststof dakbedekkingen.
Dankzij de vakkundige advisering en verwerking zijn de kwaliteit en duurzaamheid van elk dak gewaarborgd. Hierbij maakt het niet uit of het dak groot, klein, vlak of hellend is.

De functie is fulltime en staat open voor langere tijd met uitzicht op een vaste baan. De verloning gaat conform de cao voor dakdekkers.

Heb je nog geen ervaring als dakdekker maar weet je ons te overtuigen dat jij een geschikte kandidaat bent? Ook dan nodigen wij jou uit te solliciteren. Binnen het bedrijf is er de mogelijkheid om jou op te leiden tot dakdekker.

Functie-eisen

> je hebt ervaring als dakdekker of hebt een sterke motivatie om hiervoor opgeleid te worden
> je bent sociaal, representatief en kan goed samenwerken

Ben jij de dakdekker die wij zoeken? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via