Vacature: Montagemedewerker zonweringen

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb je enige werkervaring als monteur van zonweringen en ben jij klaar voor een nauwe samenwerking in een klein familiebedrijf? Om drukte op te vangen zijn wij voor een opdrachtgever in de buurt van Leek op zoek naar een montagemedewerker van zonweringen.

Bij dit bedrijf ga je dus aan de slag als montagemedewerker van zonweringen. Je kunt in deze functie direct aan de slag. Als montagemedewerker regel jij samen met je collega’s alles met betrekking tot het monteren van zonweringen, kunststof kozijnen en rolluiken. Je werkt samen met een klein team van twee collega’s en verricht naast montagewerkzaamheden dus ook ondersteunende taken. Samen zorgen jullie aan het begin van de dag voor een goede voorbereiding door de juiste materialen te verzamelen en te laden in de bus. Wanneer de klus er op zit ruimen jullie samen de werkplek netjes op. Als montagemedewerker is het verder belangrijk dat je zonder problemen op hoogte kunt werken.

De klanten zoals zorg- en overheidsinstellingen bevinden zich voornamelijk in het noorden Nederland. Als monteur zonweringen kun je meteen voor langere tijd aan het werk. Je salaris wordt bepaald op basis van de cao Metaal en Techniek.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een rijbewijs B(E)
> je bent bij voorkeur in het bezit van een VCA- certificaat
> je hebt enige ervaring met de montage van zonweringen

Ben jij de montagemedewerker zonweringen waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via